Kővári Tamás-díjra várják a javaslatokat Szolnokon

Megosztás

A Kővári Tamás-díj azok számára adható, akik a szolnoki sportélet és az egészséges életmód népszerűsítése terén kiemelkedő teljesítményt értek el. A javaslatokat október 31-ig lehet benyújtani.

A Szolnok Város Jövője Közalapítvány idén is meghirdeti a Kővári Tamás-díjat, melynek célja a helyi sportélet támogatása, valamint az egészséges életmódra való nevelésben kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek elismerése. A díj azoknak az egyéneknek adható, akik aktív sportolóként vagy a sport, illetve az egészséges életmód népszerűsítése érdekében hosszú távon jelentős munkát végeztek.

A díjat minden év januárjában adják át, az elismerés része egy emlékplakett, amely Pogány Gábor Benő szobrászművész alkotása, valamint egy oklevél és pénzjutalom is.

A díjra bárki tehet javaslatot – legyen az természetes személy, jogi személy vagy közösség. A javaslatokat 2024. október 31-ig lehet benyújtani a Szolnok Város Jövője Közalapítvány Kuratóriumának címére (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.). A jelölésben fel kell tüntetni a jelölt nevét, címét, és részletesen bemutatni, milyen tevékenységével érdemelte ki a díjat.

A korábbi években olyan személyiségek részesültek az elismerésben, akik hozzájárultak a szolnoki sportélet fejlődéséhez – például a Szolnoki Dózsa korábbi edzője. Cseh Sándor- és az egészséges életmód népszerűsítéséhez, kiemelve a város elkötelezettségét a sport és a fiatalok egészségnevelése iránt.

Fotó: Szolnoki Sportcentrum

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek